Prejsť na obsah

Ochrana osobných údajov

WebHouse, s.r.o.. (IČO: 36743852) - poskytovateľ služieb na portáli webhouse.sk sa zaväzuje dodržiavať nižšie uvedené pravidlá zaobchádzania s údajmi o objednávateľov a návštevníkoch.

---

Rešpektujeme Vaše súkromie. Aby sme Vám mohli ponúknuť hodnotné služby, potrebujeme poznať niektoré Vaše údaje. Údaje o Vás chránime pred zneužitím a zaručujeme Vám, že nikdy neposkytneme tretiemu subjektu Vaše kontaktné informácie a údaje o Vašich objednávkach. K týmto údajom má prístup výlučne poskytovateľ a jeho zmluvný sprostredkovateľ v zmysle Zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov.

Používaním webu webhouse.sk objednávateľ alebo návštevník vyhlasuje, že súhlasí v zmysle príslušných ustanovení Zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, aby predávajúci spracoval a uschovával jeho osobné údaje, najmä tie, ktoré sú uvedené nižšie a/alebo ktoré sú potrebné pri činnosti predávajúceho a spracovával ich vo všetkých svojich informačných systémoch. Predávajúci sa zaväzuje, že bude s osobnými údajmi objednávateľa zaobchádzať a nakladať v súlade s platnými právnymi predpismi SR. Kupujúci udeľuje predávajúcemu tento súhlas na dobu neurčitú. Súhlas so spracovaním osobných údajov môže kupujúci odvolať kedykoľvek písomnou formou. Súhlas zanikne v lehote 1 mesiaca od doručenia takéhoto odvolania.

Údaje, ktoré poskytne objednávateľ, sú nevyhnutné pre spracovanie a vybavenie objednávky, vystavenie faktúry a ďalšie úkony podľa ochodných podmienok. Ak objednávateľ potrebné údaje neposkytne, poskytovateľ má právo objednávku zrušiť. Pri objednávke sa objednávateľ zaväzuje poskytnúť pravdivé informácie. Udanie nepravdivých informácii je v rozpore so všeobecnými obchodnými podmienkami.

Zmluvné strany sa dohodli, že ak je objednávateľ fyzickou osobou, je povinný oznámiť predávajúcemu:

  • meno a priezvisko
  • adresu vrátane PSČ
  • číslo telefónu
  • e-mailovú adresu.

 

Zmluvné strany sa dohodli, že ak je objednávateľ právnickou osobou alebo podnikateľom, je povinný oznámiť predávajúcemu:

  • obchodné meno podľa príslušného registra
  • adresu sídla vrátane PSČ
  • IČO
  • DIČ
  • číslo telefónu
  • emailovú adresu
  • meno kontaktnej osoby.

Objednávateľ  odoslaním žiadosti o zasielanie noviniek e-mailom vyjadruje svoj súhlas s tým, aby mu poskytovateľ zasielal správy o činnosti, ponukách a akciách poskytovateľa bez predchádzajúcej žiadosti objednávateľa na zaslanie takýchto správ.

Objednávateľ  má právo a povinnosť aktualizovať údaje o sebe priamo v on-line režime na web stránke www.setup.sk podľa návodu.

Práva objednávateľa ako dotknutej osoby stanovuje § 28 Zákona č. 122/2013 o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

Súvisiace informácie: obchodné podmienky, identifikačné údaje sprostredkovateľov